Home

Ontdek de nieuwe manier van werken

Ontsnap aan het huisje-tuintje-boompje-scenario en maak deel uit van een nieuwe manier van werken: ondernemen via het internet van overal ter wereld.

“De meesten van ons leiden niet hun droomleven,
maar dromen wel van een beter leven.”

De ‘digital nomad’ beweging

Wat zou je ervan vinden om zelfstandig te werken en ondertussen de hele wereld rond te kunnen reizen?
Wat als je je bedrijf kon leiden vanop een idyllisch strand in Bali, of vanuit een hippe coworking space in Berlijn?
Wat als je je eigen financiële vrijheid kon creëeren, zonder opofferingen te maken?

Maar wat als er een alternatief was?

Al jarenlang is er een internationale beweging van ‘Digital Nomads‘ aan de gang, waarbij ambitieuze mensen erin slagen om werk en plezier te combineren. Deze digitale nomaden gebruiken het internet als middel om hun dromen over reizen en avontuur te kunnen waarmaken, en de wereld als hun kantoor te gebruiken.

Informeren, entertainen en inspireren

Daarom hebben we DigitaleNomaden.be opgericht. Een platform dat wekelijks nieuwe verhalen brengt die informeren, entertainen en inspireren. We schrijven over het leven als ‘digital nomad‘, remote worker en internetondernemer. We delen onze visie en ervaringen over de nieuwe manier van werken, work-life balance, minimalisme en locatie onafhankelijk ondernemen. We leggen je uit hoe je reizen, ondernemen en het digitale kunt combineren.

Verder vind je hier ook gidsen, tools, interviews, reviews, tips & tricks, evenementen, vacatures en nog veel meer die je zullen helpen om als digitale nomad te starten.

Blog

Nieuws, tips, tricks, interviews, reviews en ervaringen over digital nomads, remote werk, workations, locatie onafhankelijk leven…

LEES DE BLOG

Resources

Hulp nodig om je trip te plannen, een locatie te vinden, productiever te werken, efficiënter te communiceren, freelance jobs te vinden?

BEKIJK DE RESOURCES

Guides

We schrijven en delen gidsen in de vorm van e-books over verschillende locaties, tools, work-life balance, internetondernemen.

DOWNLOAD DE GUIDES

Community

Maak deel uit van het netwerk van digital nomads in België. Join onze Facebook groep, deel je ervaringen en ontmoet nieuwe mensen!

WORD GRATIS LID

Wetgeving

De regels en wetten rond het nomadische en remote leven zijn niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen we je graag op weg.

ONTDEK DE WETGEVING

FAQ

Wat is een digital nomad? Hoe word ik er een? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat zijn de leukste plekken? De antwoorden vind je op de blog.

VIND JE ANTWOORD
Hi!
Wil je ook werken en reizen combineren?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om wekelijks tips, tricks, interviews, reviews en andere artikels te ontvangen over digital nomads, remote werk, work-life balance, internetondernemen en veel meer!
Inschrijven
Onze nieuwsbrief wordt 1 keer per week uitgestuurd. We delen je informatie niet.